Chez Luti

Bed & Breakfast aan het Brielse Meer

DutchEnglishFrenchGerman

Lunch en Diner

In de directe omgeving van Chez Luti zijn verschillende goede restaurants aanwezig. U kunt daar terecht om even iets te eten of te drinken, maar ook voor lunch en diner. Sommige restaurant zijn op loopafstand van Chez Luti te bereiken. Bij sommige restaurants is gratis thuisbezorging mogelijk (zie onderaan de pagina).

Voor meer informatie over deze restaurants zoals openingstijden, de menukaart en eventueel reserveren kijkt u het best even op hun eigen site. Dit kunt u doen door op de afbeelding van het restaurant te klikken.

Restaurants in de directe omgeving van Chez Luti (vanaf 600 m tot 1,2 km):

Paviljoen De Kogeloven* 
Aan het Brielse Meer, te midden van een grote ligweide en een strand. Verder is er een aanlegsteiger en een aantal ligplaatsen zodat u ook via het water de Kogeloven kunt bezoeken. Ideaal voor zomaar iets te gaan drinken, te lunchen, maar ook voor een heerlijk diner.

 

Strandcafe De Meiden
De Meiden is gelegen op een unieke locatie direct aan het Brielse Meer en biedt met zijn sfeervolle inrichting, fraai terras met eigen aanlegsteiger en buitenbar. Dit biedt een zee aan mogelijkheden.

 

Restaurants in Oostvoorne (prima bereikbaar met fiets of auto):

Café Bistro De Landbouw
Een Bistro met een gezellige sfeer en een uitgebreide menu kaart.

 

Zoetekoek Oostvoorne

Zoetekoek
IMG-20180404-WA0006
IMG-20180404-WA0004

 

Restaurant Eus

6 dagen per week geopend voor lunch, diner en catering.

 

Paviljoen De Duinrand
Het paviljoen waar bij uitstek genoten kan worden van heerlijke koffie met appelgebak, maar ook van gerechten op hun uitgebreide lunch- en dinerkaart.

 

Chinees restaurant Happy City (Gratis thuisbezorging)
Bij dit restaurant is het ook mogelijk om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Uiteraard zorgen wij voor de borden en het bestek. U kunt op de websites van het restaurant kijken naar de menukaart of ons vragen naar de folder.

Het telefoonummer om te bestellen is: 0181 48 26 51 (Bed & Breakfast Chez Luti is bij de bezorgers van dit restaurant goed bekend).

De menukaart vindt u ook op de site van Happy City.

 

 

* Deze restaurants kennen in de winterperiode aangepaste openingstijden of zijn gesloten.
Kijk dus even op hun website of zij geopend zijn.