Nederlands Deutsch English French

Lunch en Diner

In de directe omgeving van Chez Luti zijn verschillende goede restaurants aanwezig. U kunt daar terecht om even iets te eten of te drinken, maar ook voor lunch en diner. Sommige restaurant zijn op loopafstand van Chez Luti te bereiken. Bij sommige restaurants is gratis thuisbezorging mogelijk (zie onderaan de pagina).

Voor meer informatie over deze restaurants zoals openeningstijden, de menukaart en eventueel reserveren kijkt u het best even op hun eigen site. Dit kunt u doen door op de afbeelding van het restaurant te klikken.

Restaurants in de directe omgeving van Chez Luti (vanaf 600 m tot 1,2 km):

Paviljoen De Kogeloven* 
Aan het Brielse Meer, te midden van een grote ligweide en een strand. Verder is er een aanlegsteiger en een aantal ligplaatsen zodat u ook via het water de Kogeloven kunt bezoeken. Ideaal voor zomaar iets te gaan drinken, te lunchen, maar ook voor een heerlijk diner.

Paviljoen De Kogeloven 
Eetcafé de Zon*
Sfeervol en in Finse stapelbouw opgetrokken restaurant, direct gelegen tegen het recreatiepark De Molecaten.
 Eetcafe De Zon

LIME | Lunchen en dineren aan het Brielse meer
Jachthaven brasserie Lime is schitterend gelegen op de kop van de jachthaven in een uniek ontworpen pand dat grotendeels uit glas bestaat. Hierdoor heeft elke tafel een fantastisch uitzicht op het Brielse meer. U dus ook. Zodat u informeel kunt lunchen en dineren aan het Brielse meer in ons informele restaurant in Oostvoorne.

Restaurants in Oostvoorne (prima bereikbaar met fiets of auto):

Café Bistro De Landbouw
Een Bistro met een gezellige sfeer en een uitgebreide menu kaart.

 Bistro De Landbouw

Paviljoen De Duinrand
Het paviljoen waar bij uitstek genoten kan worden van heerlijke koffie met appelgebak, maar ook van gerechten op hun uitgebreide lunch- en dinerkaart.

 

 Paviljoen de Duinrand

Chinees restaurant Happy City (Gratis thuisbezorging)
Bij dit restaurant is het ook mogelijk om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Uiteraard zorgen wij voor de borden en het bestek. U kunt op de websites van het restaurant kijken naar de menukaart of ons vragen naar de folder.

Het telefoonummer om te bestellen is: 0181 48 26 51 (Bed & Breakfast Chez Luti is bij de bezorgers van dit restaurant goed bekend).

De menukaart vindt u ook op de site van Happy City.

 

Italiaans restaurant Bella Roma (Gratis thuisbezorging)
Ook bij dit restaurant is het mogelijk om maaltijden af te halen of te laten bezorgen (via thuisbezorgd.nl). Uiteraard zorgen wij weer voor de borden en het bestek.

Op de website van Thuisbezorgd.nl vindt u alle informatie.

Geef bij uw bestelling door dat de bezorger bij Bed & Breakfast Chez Luti moet zijn en dat hij de Gorslaan helemaal uit moet rijden tot aan de Maasweg.

* Deze restaurants kennen in de winterperiode aangepaste openingstijden of zijn gesloten.
   Kijk dus even op hun website of zij geopend zijn.